Acest seminar se ocupa cu tematica a mai multor agresori, neînarmați dar si înarmați cu bâte și cuțite. Pe durata seminarului vor fi exersate technici de aparare a diferitelor forme de atac, de la technici de bază pana la technici de nivelul expert , cum ar fi poziționarea fața de agresori astfel încat să-și stea reciproc în cale, folosirea a unuia dintre agresori drept barieră si alegerea corecta intre agresorii pe care îi atacam în funcție de arma folosită de aceștia.

In special practicanți de arte marțiale și sporturi de contact vor capătă o nouă viziune asupra unei altercații împotriva a 5,6,7,8 adversari.Dacă în sport este dorința focusarea asupra unui singur adversar în Krav Maga pornim de la premiza că avem intodeauna de a face cu mai mulți adversari.

Oricine poate participa la acest seminar indiferent de experiență în krav maga sau arte marțiale fiecare avand ce învăța chiar si instructori experimentati de krav maga. Accentul fiind pus pe techinică și tactică și mai puțin pe performanță fizică. Toată lumea fiind binevenită! Varsta minima 16 ani.

Toți participanții vor primi o diploma de participare la final.

Taxa de participare este de 140Ron cu plata în avans sau 200Ron in ziua Seminarului.

Echipament necesar: suspensor si gutieră, ținută lejeră de sport și încalțăminte sport curată.

Tricou de preferința negru fara emblemele altor organizații sau scoli de Krav Maga.

Pentru rezervarea locului este necesară tranferarea sumei de 40 Ron în avans.

Locația: Sala Constructorul, Str. Fizicienilor, Nr. 50, Sector 3, București