Multă lume a fost scoasă în ultima vreme din ritmul normal, iar activitatea clubului nostru de Krav Maga nu a făcut excepție. Dacă în privința antrenamentelor am reușit să ne adaptăm și să funcționăm în mare ”normal”, nu același lucru se poate spune despre interacțiunea cu ”lumea din exterior”.

Să primești informații din afară, astfel încât să nu fii limitat la ”bula personală” este în general important; în ceea ce privește antrenamentele de autoapărare, considerăm că este vital să testăm tehnicile, să diversificăm scenariile și să ne concentrăm pe ceea ce funcționează cel mai bine.

Atilla Jonas, Expert Krav Maga, în timpul unui antrenament de autoapărare în Timișoara, alăturu de membrii KMTM
Credit foto: Defense Pictures

După mai bine de doi ani, avem în față o nouă sesiune de antrenament cu Atilla Jonas, Expert în Krav Maga și Arte Marțiale FIlipineze, fost director al IKMF Ungaria și fondator al sistemului JM Combat – brand sub care își desfășoară acum activitatea în Budapesta și în cadrul evenimentelor internaționale la care este invitat. Este unul dintre instructorii ”de casă” ai KMTM, fie că ne anternăm în Timișoara sau în Ungaria.

Programul evenimentului presupune 3 antrenamente, pe parcursul a două zile – 7 și 8 Mai 2022, fiecare de câte 2-3 ore, astfel încât participanții să aibă suficient timp să exerseze și să absoarbă informația prezentată, dar și cu suficient de multă pauză pentru recuperare și sedimentare.

Seminarul este deschis, ceea ce înseamnă că oricine se poate antrena alături de membrii activi ai Krav Maga IKMF Timișoara, într-un mediu prietenos și dinamic. Participarea la seminar nu este condiționată de prezența la antrenamentele noastre de autoapărare, înainte sau după eveniment.

Un antrenament de weekend / seminar își propune să expună participanții la idei și tehnici noi și să puncteze detalii tehnice si tactice, care apoi să fie repetate / sedimentate în cadrul antrenamentelor regulate. Informația este prezentată într-un mod atractiv și accesibil, ceea ce înseamnă că și începătorii vor beneficia la maxim de sesiunile de antrenament.

Pentru detalii, vă stăm la dispoziție telefonic sau prin formularul de contact. Înscrierea în prealabil este obligatorie, din motive organizatorice nu se acceptă participarea ”din stradă”!