Un nou “sezon” de Krav Maga

Un nou “sezon” de Krav Maga

Dragi prieteni,

Suntem încântați să vă invităm din nou la cursuri de autoapărare începând cu 11 septembrie. După pauza de vară, ne întoarcem la sala KMTM și lucrăm împreună pentru a face acest sezon de antrenamente cel mai bun de până acum!

În același timp, începutul toamnei este momentul în care primim și cei mai mulți membri noi. Deci, dacă intenționați să începeți cursurile cu Krav Maga, aceasta este o mare oportunitate!

Suntem siguri că eforturile din urmatoarele luni vor fi rapi încununate de succes, fiecare depășindu-ne pe noi înșine. Krav Maga va aduce o schimbare pozitivă importantă și progres în viața tuturor. Bine-nțeles, nu renunțăm la conceptul nostru de bază: antrenamente de autoapărare realiste și eficiente! Ceea ce am învățat până acum este că poate fi dificil, dar nu vom renunța!

Ca întotdeauna, am pregătit o serie de inovații și noutăți care vor face antrenamentele Krav Maga mai interesante și mai educative și care vă vor oferi o experiență Krav Maga completă!

Kida.

O noua locație în Timișoara – mai multe oportunități pentru tine!

Suntem bucuroși să te anunțăm că de Marți, 11 Octombrie 2016, suntem prezenți cu antrenamentele de autoapărare în sistemul Krav Maga IKMF și în partea de sud a orașului, în cadrul Iguana Fitness Club de pe Bulevardul Liviu Rebreanu – lânga magazinul Sport Concept.

Daca până acum nu ai avut posibilitatea să participi la antrenamente datorită locației, suntem convinși că acesta extindere te va ajuta! Programul de desfășurare al antrenamentelor va fi după cum urmează:

  • Marți, 20:00 – 21:30
  • Joi, 21:00 – 22:30

Dacă vrei să înveți cum să te aperi și cum să îi protejezi pe cei dragi, să faci puțină mișcare după o zi lungă de lucru și să faci parte dintr-un grup de oameni entuziaști, te așteptăm cu drag!

Nu mai sta pe gânduri! Primul antrenament este gratuit și tot ce îți trebuie pentru participare este un echipament normal de sport și încălțăminte de schimb pentru sala, un prosop și o sticlă de apă – se transpiră la antrenamente, da 🙂

18 Noiembrie – Antrenament special cu Atilla Jonas

18 Noiembrie – Antrenament special cu Atilla Jonas

Instructor: Atilla Jonas, Director IKMF Ungaria, Expert 1 IKMF
Locație: Sala KMTM – Grigore T Popa Nr 73, Timișoara
Data: 18 Noiembrie 2016, ora 20:30
Durată: 2h

Nu rata ocazia de a participa la un antrenament inedit, în regim de seminar, dar desfășurat în timpul săptămânii!

Condiții de participare: Antrenamentul este deschis tuturor celor care participă la antrenamentele regulate KMTM. Numărul de locuri este limitat, de aceea înscrierea în prealabil la eveniment este necesară, fie în cadrul antrenamentelor regulate fie telefonic / prin email.

Atilla Jonas

Atilla Jonas

Expert 1 IKMF

Atilla Jonas practică arte marțiale de peste 20 de ani - fie ca e vorba de judo, wing chun, hapkido, karate kyokushin, kyusho jitsu, eskrima sau kali, el este mereu deschis la nou și în căutarea unor tehnici care funcționează cu adevarat. Ca urmare, în acest moment este DIrectorul International Krav Maga Federation Ungaria, reprezentatul pe Ungaria a trei ramuri de Arte Marțiale Filipineze - FCS Kali, Marcaida Kali și Balintawak, și fondatorul FCS Core Combat Method și Instructor Kettlebell.

A început practicarea Krav Maga în 2003, și între timp este Expert 1 IKMF și certificat ca și Instructor Krav Maga Civil și Instructor Krav Maga Poliție și Agenții de Aplicare a Legii.

KMTM Timișoara Nord

Cursuri de autopărare pentru începători

Cursuri de autopărare pentru începători

Krav Maga este un sistem de autoapărare bazat pe reflexe naturale și principii biomecanice, extrem de eficient împotriva unor atacatori mai mari, mai puternici și posibil înarmați, în condiții de stres și oboseală.

Antrenamentele sunt solicitante, interesante și bine structurate; procesul de învățare decurge repede iar tehnicile și principiile învățate sunt aplicabile și eficiente chiar și după doar câteva sesiuni de pregătire.

În timpul antrenamentelor de autoapărare se pune accent și pe pregătirea psihologică și reacția la stres, ceea ce asigură capacitatea de răspuns și eficiența tehnicilor și situații reale, nu doar în sala de antrenament.

Aceste 3 elemente descrise mai sus sunt de fapt baza krav maga și reprezintă motivul pentru care este un sistem de autoapărare eficient și ușor de învățat, perfect pentru începători, femei și persoane cu timp limitat pentru antrenamente.

Antrenamentele sunt accesibile adulților indiferent de vârstă și condiție fizică, sau de experiență anterioara în arte marțiale sau sporturi de contact. Pe lângă tehnicile de autoapărare și tactica de luptă, participarea regulată la antrenamente îți garanteaza și un tonus muscular mai bun, creșterea încrederii de sine și eliberarea de stresul cotidian!

Înscrie-te acum!

 

În poză: GIT Megan Cohen Berkman, în cadrul unui seminar de Dirty Fighting din pentru IKMF Germania.

Antrenamente gratuite in luna Martie!

Antrenamente gratuite in luna Martie!

Martie, luna femeilor! Luna femeilor puternice și hotărâte!

Pe tot parcursul lunii Martie, pentru doamne și domnișoare, antrenamentele de autoapărare sunt gratuite – * în locația KMTM de pe strada Grigore T Popa Nr. 73!

Indiferent de vârstă sau de condiția fizică, dacă ați practicat vreodată arte marțiale sau sport în general, vă așteptăm să încercați timp de o lună krav maga: un sistem de autoapărare eficient, bazat pe reacții naturale și pe principii bio-mecanice, care funcționează împotriva unor atacatori mai mari, mai puternici și posibil înarmați, în condiții de stres și oboseală.

Învață să ai grijă de tine și să îi protejezi pe cei dragi!

Seminarii de autoaparare in Budapesta

Seminarii de autoaparare in Budapesta

Filiala din Ungaria a International Krav Maga Federation va organiza la sfarsitul lunii Noiembrie o serie de seminarii de autoaparare si o sesiune de examinare, pentru practicantii IKMF din Ungaria si Romania.

In cadrul antrenamentelor se va pune accent pe instinctul de supravietuire si tactica in situatii limita, se vor studia tehnici defensive impotriva atacurilor cu arme, a mai multor agresori, precum si scenarii care necesita parasirea de urgenta a unor locatii sau protejarea altor persoane.

Mai multe detalii vor fi disponibile in curand. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze folosind acest formular.