Activități de weekend – 7 și 8 Mai 2022

Activități de weekend – 7 și 8 Mai 2022

Multă lume a fost scoasă în ultima vreme din ritmul normal, iar activitatea clubului nostru de Krav Maga nu a făcut excepție. Dacă în privința antrenamentelor am reușit să ne adaptăm și să funcționăm în mare ”normal”, nu același lucru se poate spune despre interacțiunea cu ”lumea din exterior”.

Să primești informații din afară, astfel încât să nu fii limitat la ”bula personală” este în general important; în ceea ce privește antrenamentele de autoapărare, considerăm că este vital să testăm tehnicile, să diversificăm scenariile și să ne concentrăm pe ceea ce funcționează cel mai bine.

Atilla Jonas, Expert Krav Maga, în timpul unui antrenament de autoapărare în Timișoara, alăturu de membrii KMTM
Credit foto: Defense Pictures

După mai bine de doi ani, avem în față o nouă sesiune de antrenament cu Atilla Jonas, Expert în Krav Maga și Arte Marțiale FIlipineze, fost director al IKMF Ungaria și fondator al sistemului JM Combat – brand sub care își desfășoară acum activitatea în Budapesta și în cadrul evenimentelor internaționale la care este invitat. Este unul dintre instructorii ”de casă” ai KMTM, fie că ne anternăm în Timișoara sau în Ungaria.

Programul evenimentului presupune 3 antrenamente, pe parcursul a două zile – 7 și 8 Mai 2022, fiecare de câte 2-3 ore, astfel încât participanții să aibă suficient timp să exerseze și să absoarbă informația prezentată, dar și cu suficient de multă pauză pentru recuperare și sedimentare.

Seminarul este deschis, ceea ce înseamnă că oricine se poate antrena alături de membrii activi ai Krav Maga IKMF Timișoara, într-un mediu prietenos și dinamic. Participarea la seminar nu este condiționată de prezența la antrenamentele noastre de autoapărare, înainte sau după eveniment.

Un antrenament de weekend / seminar își propune să expună participanții la idei și tehnici noi și să puncteze detalii tehnice si tactice, care apoi să fie repetate / sedimentate în cadrul antrenamentelor regulate. Informația este prezentată într-un mod atractiv și accesibil, ceea ce înseamnă că și începătorii vor beneficia la maxim de sesiunile de antrenament.

Pentru detalii, vă stăm la dispoziție telefonic sau prin formularul de contact. Înscrierea în prealabil este obligatorie, din motive organizatorice nu se acceptă participarea ”din stradă”!

Examen nivele P

Examen nivele P

Urmatorul examen de grad va fi organizat in Martie – Aprilie 2020. Sunt eligibili pentru participarea la examen toti cei care s-au antrenat cel putin ultimele 3 luni si care se descurca suficient de bine in cadrul antrenamentelor.

Scopul examenlui este verificarea nivelului de cunostinte tehnice si tactice, si executia in regim de oboseala si stres.

Examenele de nivel P dureaza intre 1h si 1h 30, timp in care practicantii trebuie sa demonstreze ca stapanesc tehnicile cerute de examinator si sa il convinga ca ar putea la nevoie sa le execute pe strada, daca sunt atacati.

La final, toata lumea primeste feedback de la examinator, indiferent daca a obtinut un punctaj suficient incat sa promoveze examenul sau nu. Aceste remarci sunt importante iar corectarea/imbunatatirea tehnicilor trebuie facuta incpenad cu antrenamentele urmatoare.

Krav Maga Seminar “Fight the fighter”

Krav Maga Seminar “Fight the fighter”

In luna August, va invitam la un seminar deosebit sun indrumarea lui Andreas Burkert – EIT, Expert 3.

Seminarul “Fight the Fighter” se adreseaza atat practicantilor de Krav Maga dar si practicantilor activi sau celor cu experienta in alte stiluri de arte martiale/sporturi de contact.

Tematica abordata va fi lupta(in contextul autoapararii) impotriva unui agresor experimentat in arte martiale/sporturi de contact.

Cateva dintre subiectele abordate:

  • Diverse atacuri;
  • Tactici de lupta;
  • Agresivitate si determinare
  • Fente, disimularea atacurilor

Echipament necesar:

  • gutiera si protectie inghinala – obligatoriu;
  • manusi MMA/BOX si tibiere- recomandat.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului

Krav Maga Camp 2018 by IKMF Serbia

Krav Maga Camp 2018 by IKMF Serbia

Data: 27 – 28 – 29 Iulie 2018
Locatie: VRNJAČKA BANJA

IKMF Serbia continuă seria de evenimente deosebite și organizează o nouă ediție Krav Maga Kamp, în aceeași superbă locație, stațiunea Vrnjačka Banja, în ultimul weekend din luna Iulie.

Vă propunem trei zile și nopți pline de formare Krav Maga, socializare și aventură, cu participarea instructorilor din Serbia și România. Anul trecut am avut o tabără fenomenală, anul acesta o depășim în toate felurile!

Mai multe detalii aici

From threat to attack cu Guy Bilya, Expert 3

From threat to attack cu Guy Bilya, Expert 3

Va invitam pe data de 23.06.2018 la seminarul “From Threat to Attack” (“De la amenintare la atac”), sustinut de Guy Bilya. Seminarul va trata problema momentului in care o simpla amenintare se transforma intr-un atac ce ne poate pune viata in pericol. Tematica se va axa in principal pe diferitele metode de gestionare a situatiei in astfel de cazuri. Se vor studia atat amenintari si atacuri neinarmate, cat si situatii in care atacatorul foloseste diferite arme, precum cutit, bata, etc. Seminarul va raspunde unor intrebari critice legate de aceasta problema, iar cursantii vor invata multiple tehnici si tactici ce le vor permite sa treaca cu succes peste astfel de situatii periculoase.

Guy Bilya este IKMF GIT (Global Instructor team) Expert 3 si Instructor Tactic de tragere. Metoda sa de predare este analitica si explicativa, iar metodele de gestionare a diferitelor situatii ce pot sa apara, precum si diferitele tehnici, fiind prezentate si studiate in detaliu.